Idag har jag blekt håret till nån skum nyans och fick täcka med en koppartoning. Det blev alltså inte blont som tänkt men det är lugnt. Jag klippte mig i samma veva och det blir bra det också. Livet rullar på. Imorgon ska jag göra några slags skattningar gällande adhd-utredningen. Det är mycket spännande men är säker på att de inte kommer ta mina symptom på allvar. Jag kommer inte få diagnosen, trots att jag vet att jag har den. Jallefall, då tänker jag självmedicinera. Och då snackar vi inte amfetamin utan stora mängder omega 3-kapslar. Det ska ha effekt, i alla fall forskas det mycket nu. Skadar ju inte om man inte häver i sig så.

Sen har jag också lärt mig att neandertalaren antagligen inte alls hade ett gruffande språk, att de vrålade manligt och så vidare, troligtvis hade de ganska pipiga röster. Det har underhållit mig i flera dagar nu. Man skulle nästan kunna säga att det höjt min livskvalité.

Jag kollar också julklappar på ebay. Det känns lite osäkert att jag skulle hinna få hem paket innan jul men de får väl komma i mellandagarna då. Det viktigaste är ju tanken.

Nu ska jag sova. Bye, little monsters!

 

Annonser