Såg eurovision igår med Louice och barnen. Tanken var ju att undvika den men såg frågade Louice och jag tänkte vad faan, kan ju vara mysigt med barnen och allt. Jag hade glömt hur LÅNG den är. Så jävla trist.

Men som tur är såg man inte så mycket av Petra Mede. Henne har jag ogillat enda sen hennes roast av Kristoffer Appelqvist gick ut på att skämta om hur tjock han var. Det tyder bara på talanglöshet. Jag kan komma på typ 5 saker med honom att roasta som är klart mycket roligare. För övrigt ogillar jag roasts i stort. Det får bara fram vidriga egenskaper hos människan. Mede fick (i samma program?) en massa sexskämt o sig själv. Så ska man sitta där och skratta åt sig själv. Får inte bli sur. Nåväl!

Festivalen var lång, Mede var tillkämpad, skämten (själva showen där bland annat Mede dansade och sjöng) om sverige gick nog inte hem hos så många, kändes bara halvt onödigt och sexistiskt. Vem faan hade hittat på dem?! Och Saade var sexistisk som få den tönten. Kändes sjukt sorgligt och meningslöst. Tappade lite av respekten för typ alla människor.

Hejade på Malta förresten.

Och min telefon vibrerade på ett oroväckande sätt igår, blev varm och skum. Lycka till att den kommer hålla ytterligare ett år. Det jobbiga är att man inte vet när den kommer att ge sig! Ska jag gå omkring med 2 telefoner hur länge som helst för att den eventuellt kan ge sig?

Annonser