Har fått nån typ av förslitningsskada i högerarmen. Så jävla störande. Tror jag använder den fel på nåt sätt. Jag vet hur snuskigt det låter och ja, lite åt det hållet.

Idag solade jag på balkongen, köpte jordgubbar på torget, handlade knästrumpor och volympuder på åhléns och hade fruktansvärt tråkigt. Jo, jag gjorde falafel också för 1000:e gången på kort tid. Har införskaffat Kampen om järntronen eftersom jag nu fått veta att flera av de vidriga scenerna är fantasier av Game of Thrones-skaparna och alltså inte författarens egna. Så nu kan jag hänga med i samhällsdebatten lite. Känns som det går åt orimligt mycket medieutrymme åt Game of Thrones.

Ska på kryssning med Sanna om cirkus 2 veckor. Är mycket taggad för båt och hav och 65 %ig vodka. Jag valde medvetet en dag när Titanix inte spelade. Vill inte utmana ödet och har hört att man behöver vara extra skrockfull på sjön. Sanna den jäkeln ska åka till grekland imorgon så hoppas att hon kommer hem välbehållen. (Och brun!)

Har ni sett mitt projekt väska 2.0? Tycker ni kan kolla på instagram här bredvid för jag är jättestolt. Att jag lyckats hålla fokus såhär är ovanligt. Bekant ville att jag skulle sälja såna men alltså, arbetstid inräknad, näe. Men har redan en ny idé med en liknande men som förhoppningsvis inte blir så tung, heh.

Vet inte vad jag ätit som jag är allergisk mot men mina läppar ser sjukliga ut. Eller alltså svullna, ser inte klokt ut så jag hoppas inte det håller i sig för nån gång i framtiden skulle jag vilja vistas utomhus.

Annonser