Har nog inget roligt att berätta förutom att jag är färdig med 2 julklappar nu, Jakob och Olof. Har funderingar på Milos men inget färdigtänkt ännu. Kommer inte på så mycket roligt. Det är en fest hos Linnea nästa helg som jag ska på och ska försöka socialisera lite med människor i veckan. Eventuellt, borde vara med mig själv lite. Samtidigt vill jag inte låsa in mig, blir så väldigt ovan vid människor när jag gör så. Plus att jag behöver komma ut, typ sminka mig och göra mig i ordning några gånger i veckan för att känna mig som mig själv. Ja, vi kan ju bortse från det där att smink och fina kläder = mig själv. Ska fixa en grej med mitt hår också, detta kan bli väldigt bra. Eller så kan det gå åt skogen. Men sånt är livet.

Ska försöka mig på med att städa i veckan också. Men känner lite såhär: Psykolog på onsdag, fest på lördag. Om jag dammsuger lilla rummet också så är det en seger. En positiv sak med stor säng, förutom att jag sover gott och 2 kan sova där utan problem är att man kan låta alla kuddarna ligga kvar när man sover. Kan låta som en liten grej kanske men jag har 12 kuddar i sängen och det är svårt att lägga dem på golvet när man är trångbodd.

Vecka 6 ska jag tillfälligt flytta. De kommer stamrenovera och det är gråt och tandagnisslan för mig eftersom de kommer ta bort mitt fina trägolv. Jag har ett litet rum, tror till och med inte ens att det får kallas rum. Nu kommer det mer se ut som en jävla handikapptoalett med det där jävla fula nya golvet. Min kompis kollade på det en gång och enligt honom är det onödigt och krångligt att bryta upp eftersom det kan slipas minst 1 gång med gott resultat. IdiotEidar som ska standardisera allt. Känns som DDR. Näe, inte trevligt sagt. Är väl ingen liberal som blir kränkt av allt och gör jämförelser med kontrollsamhällen när de inte får välja golv i en HYRESrätt heller. Men trist. Tyckte mycket om mitt trägolv och jag skiter i att man inte får välja nån rolig tapet, kommer måla över den om den är ful. Får väl stå för den kostnaden själv sen om det ska vara så. Sen kommer de sätta in dusch istället för badkar. Skjut mig!!! Men en bra grej är att vi (mina föräldrar) valde att ha tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. De kånkar på kassar och och ner 1 gång i veckan (för det är ju naturligtvis inte så att de kan fråga mig som i alla fall är frisk i kroppen, trots att jag erbjuder).

Läser en deckare nu som utspelar sig i 1800-talets Uddevalla. Om jag läser en deckare måste det vara något speciellt, att den utspelar sig i historisk miljö eller handlar om seriemördare. Boken verkar intressant i alla fall.

Har lagt upp en del selfies nu, tror folk tröttnar på mig för jag tappar följare som ett as.  Tur jag inte hänger upp mitt liv på instagrammares gillande för då hade det varit på happet.

Är glad att jag är med i F! nu, känns bra att prata med lite, pardon my english, vettigare människor. Tror hela min familj är F!-are nu.

 

Annonser