Vad har hänt i veckan då? Jag vet inte riktigt. Har känt mig glad, ledsen, ensam och sådär. Men överlag helt ok. Tar meds vid 3 tillfällen istället för 1, har minskat attackångesten runt halvtimmen efter att jag tagit morgonmedsen med 100%. Så neud.

Mina 2 par bagis-lurar gick sönder på samma dag. Det var upprörande så in i helvete även om det kanske inte låter så farligt. Beställde i alla fall nya. De gamla är några år och jag gillar att man kan knäppa ihop dem och att sladden tygklädd. Beställde Indigo och Grape-färgerna. Grape är min favoritfärg, plommonlila typ. Indigo var liksom åt petrolhållet.

Jag planerar Skottland, har bokat ghost tour i London och sådär. Jag har en bucket list som jag hoppas kunna hålla. Jag vill ligga med en skotte. Man måste ju ha nån nytta av de där rullande R-en i sexuella sammanhang. Har säkert sagt det förut men ja, mycket viktigt för mig. Ska vara så jävla snygg att ingen kan motstå mig. Äh, vi får väl se. Kan lugna alla med att jag inte kommer stanna där i alla fall. Om jag möter en man och ljuv musik uppstår så får han flytta hit. Eller så kan vi bo halva tiden på hans dragiga 1400-talsslott och halva i Sverige. Nääää 30/70. Ja, ni hör ju vilka låga förväntningar jag har.

Två saker börjar uppenbara sig väldigt tydligt för mig, något oroväckande. 1. Jag ska åka buss i grupp. 2. Jag ska åka själv. PLUS! Jag ska åka själv. Jag vet inte riktigt om jag är rädd för något egentligen. Jag är till exempel verkligen inte rädd för att gå i London själv. Något man enligt en jävligt rutten guide som jag inte ens tänker länka till ska vara. Eller i alla fall signalerar den att man ska befinna sig i kvinnoseparatistiska delar av staden, en försiktig fråga; Är personerna som skriver de här guiderna medvetna om att folk (kvinnor!!!) faktiskt BOR i staden man turistar i? För det verkar inte som att de tror det. Jag gillar att jag ska åka själv, det enda tråkiga är egentligen att man inte kan ge nån snälla döda mig nu jag skäms ihjäl-blicken när nån är jobbig. Att man inte kan störa sig och gilla personer GEMENSAMT. Men det blir bra.

I raised hell i en grupp där det gått för långt. Jag blev arg och kände mig otrygg. Uttryckte det i hårda ordalag men inget jag ångrar, tänkte att jag skulle skriva det i ett separat inlägg i gruppen för att rikta det till alla, det var inte enbart riktat till inläggsförfattaren som liksom (utan mening) startat grejen utan även till de som uttryckte sig klart värre. Det gick ju åt skogen då inläggsskrivaren i dramat blev kränkt och  ”kände sig otrygg” för att jag inte namngett hen och för att jag skrivit ett passivt aggressivt inlägg. Jag skrev inte ett passivt aggressivt inlägg. Jag VET när jag skriver passivt aggressiva inlägg, det är faan mitt signum! Det var ett aggressivt inlägg. I alla fall; När jag tittade mer noggrant såg jag att det var en ADMIN i gruppen som skrivit den värsta kommentaren. Det hele blev skrattretande och jag kände mig klart mer otrygg och lämnade gruppen. Well, dramatic exit är väl alltid nåt. Jag har märkt, efter att ha hängt en hel del i facebookgrupper att när trådstartaren ”jag tar väl bort mitt inlägg” är det helt onödigt att fortsätta. Jag kommer aldrig känna mig trygg i en grupp som kallar vissa beteenden oansvariga och där personer man kritiserar gör som man ”ska”, ber om ursäkt men ändå har en massa invändningar, förklaringar och beskyllningar, det kommer aldrig vara en safe zone så att säga. Så då var det bra med det.

Sen är det nån idiot i en hemlig grupp jag är med i som skickar skärmdumpar till såna som inte är med i gruppen. Blir vansinnig på sånt. Detta med trygga rum igen. De kommer kanske få stänga gruppen nu eftersom folk är sinnessvaga och läcker som det är nån jävla internationellt politiskt storkonspirerande vi håller på med. Folk borde skaffa sig ett liv.

Jag var full i fredags. Pyjamasparty hos en kompis. Sen drogade jag av misstag hennes unge. Känns bra. Nä, riktigt så var det inte. Han svalde en tablett jag tappat på hans golv. Som tur är bara en eksemtablett men jag får yrsel varje gång jag tänker på att han kunde ha fått i sig nåt farligt. Kände mig som satan ett tag. Men min vän är snäll och försökte övertyga mig om motsatsen (inte att jag är gud kanske men) så jag överlever. Det var varmt igår. Vi grillade och hade det fint. Nu är det storm. Aprilvädret alltså. Gosh.

Har snart stickat färdigt min sjal. Den SKA bli klar innan gryningen. Om jag så skall skänka min förstfödda till nån ondsint och läskig dvärg som jobbar klart den åt mig.

Annonser