Jag vet inte om jag överhuvudtaget borde skriva nåt för jag blir SERIÖST JÄVLA OROLIG av att folk skärmdumpar och skickar till berörda (she who should not be named) i hemliga grupper där jag delat sjukt privata tankar. I jakt på…vad? Bevis på att folk hatar en? Vi vet det. Jag har fått lära mig att det är passivt aggressivt att inte nämna personen det handlar om men när det handlar om många problematiska människor? Såhär: Är med i flera facebookgrupper. Flera är problematiska och diskuteras i de andra grupperna. Jag har blivit utesluten och blockad(?) ur en på grund av…ja vadå? Det gäller naturligtvis the one and only vår allas Lady Dahmers co-admin ap-grupp. Jag har inte skrivit något ur apor-gruppen i annan grupp. Jag har inte skärmdumpat något från aporna och lagt upp i en annan grupp. Jag har inte sagt något i aporna som är skäl till uteslutning enligt deras regler. Jag har inte lagt upp något i aporna som bryter mot gruppreglerna. Vad har jag gjort? Det jag kan komma på är att jag skrev ”Undrar hur många facebook-konton Lady Dahmer har?” på min facebooksida. Att jag kallade de som skärmdumpade i hemliga grupper för deltagare i en personkult kring henne? Att jag är med i en hemlig grupp på hennes lista? Härlig guilty by association för övrigt. Enligt den där sidan hon listar allt hat mot henne lär väl min kategori ”jag dissar er” räknas till hat. Flåt, vill verkligen inte raljera. Framställer mig inte som nåt helgon obs obs, jag hävdar det jag hävdat hela tiden; DET ÄR PROBLEMATISKT ATT DET TAS SKÄRMDUMPAR I GRUPPER SOM SKA VARA TRYGGA RUM, DET ÄR PROBLEMATISKT ATT FOLK SER DETTA SOM OK FÖR ATT DE HAR NÅT SORTS HÖGRE SYFTE. Vill jag skriva om jobbiga detaljer om mina övergrepp vill jag ha (relativ) kontroll över det. Det är jävligt jobbiga grejer. Inte för att jag är queen of fucking everyting utan för att det är jobbigt. Om Lady Dahmer anser att man inte skulle snacka om henne i slutna forum tycker jag det hör till FREAKIN GOD TON att inte lägga ut skärmdumpar från de forumen heller, det är inte öga för öga, tand för tand utan rätt smart taktik att inte göra det om det är no no i ens egen grupp. Och det ÄR skillnad på ”jag önskar att den där jävla Hatchetface vore död” och ”jag önskar att du (Hatchetface) dog!” Men aja. Det är ju inte som att jag vill hänga i forum jag inte är välkommen i, det handlar om den rörande dubbelmoralen i kråksången.

WELL. Jag har haft en så fin dag i solen. Fikade med Amanda och Otto. Bebisar alltså, så himla mysiga. Och han satt så gott. Min livmoder snördes ihop. Vill göra ett skotskt barn men jag har inte ägglossning då tyvärr och det känns inte så lämpligt för just mig att göra så. Behöver en till närvarande vårdnadshavare as a matter of fact. Han ska ha lockigt hår och vara lång. Och vänster då. Och ingen douche. Men jag ska i alla fall fixa snygg skotte att ligga med! Jag handlade inför resan. Nu ska jag bara ha det jävla tullintyget på meds och valuta. Sen är jag klar. Väntan på tullintyget är lite trist. Jag visste ju att de var sega men seriously, de har vetat sen 13 mars! Hur svårt är en jävla underskrift? ”På måndag är det nog klart!” (27/4) Jaa, men är det något som är felaktigt behöver jag ett NYTT. Och då är det försent! Är det krångligt på nåt sätt att ligga lite i framkant en enda gång? Ja. Inte för att jag tror de kommer kolla särskilt noga men man vill ju ha korrekta uppgifter. Skulle bli helt förstörd om jag inte fick ta in dem.

Imorgon ska jag köpa universalkontakt och lämna in min hybriddator för den är sönder ler haft den i exakt 2 månader. Har i alla fall inga komprometterande foton på datAN. Allti nött sa han som såg Åmål. Jag är inte dålig på teknik. Faktum är att jag är rätt bra på att hantera teknik även om jag inte kan korrekta termer för datapysslandet. Men teknik och elektronik verkar hata MIG. Lampor går sönder sjukt ofta, mobiler, datorer, laddare och musikspelare gör saker som en lagare ansåg citat ”aldrig trott vara möjligt för en mp3-spelare”. Fatta, 9 dagar innan resan, då går surfplattan jag inhandlat just för ändamålet sönder. Ibland vill en dö av de mest triviala anledningar.

Men det går inte! Har ärenden och förhoppningsvis fika imorgon och kurs på fredag + Ulvön i helgen. It’s gonna be awesome. På listan finns pleasure reading, mjuk klänning och sjuka mängder gewdis. Hare så jälla trevligt!

Disclaimer: INGEN SKA HOTA NÅGON NÅGONSIN. Om nån trodde jag menade något annat.

Annonser