Någon kanske tycker att jag har en ohälsosam inställning till detta med LED-lampor-fascismen men det är faktiskt ni som har det. Har köpt ljusslingsjäveln ovan på tyska amazon där Konstsmide (<3!) har en butik (sic!) eftersom den inte finns nån endaste stans i fysisk butik (ja, jag har kollat nätet, 14 butiker som säljer elartiklar och belysning och halva internetz, den finns med färre lampor though PÅ ETT STÄLLE.)

Ni kanske tycker att det inte är något dåligt med led-lampor ens MEN DET ÄR DET, jag har rätt, LED-lovers fel. Jag är inte en sån som är odelat negativ eller positiv till saker och ting. Jag har LED-lampor till och med. Some of my best friends are LED-lampor! Till exempel i ljusslingor till cykelkorgen, blixten på mobilen lär vara LED, displayers, ficklampor et cetera. Och man kan blända förövare med den. Menneh jag gillar inte att man inte kan byta ut LED-lamporna på en slinga, att ögonen inte mår bra och ansträngs (och då har jag alltså inte lyssnat på health wyze project – the credible source for alternative medicine and health information) och att de inte återger rött ljus särskilt bra. Vidare säger rykten att din mamma kan dö, alla dina biblioteksböcker försvinna och göra att du missar bussen. Jamen kontentan är att det inte är så bra. Så njut ni när era näthinnor förstörts så kan jag läsa högt för er ur en bok kring the worlds last glödlampa. Sen dör vi.

Nån gång kan jag försöka mig på att förklara min aversion utan att likt en sverigedemokrat slentriandela fejkade bilder på flyktingar som bråkar men idag är inte den dagen, i natt är inte den natten. Tjaba!