28. Adhdutredning, bipolär och har ptsd. Surfitta, kanske därav. Bloggen är en ventil och om det inte passar någon, ja ni fattar.

Är rätt vanlig. Jag längtar efter att plugga, gillar att läsa bra litteratur, rouge utan skimmer, lyssna på musik (gärna ska, grunge, rock eller såklart pop), röka cigarr, sy och pyssla, snusa, läsa glansiga modemagasin, dricka öl, umgås med vänner och att simma. Och ibland ligger jag med fel killar och ringer inte efteråt.

Är vänster och feminist av födsel och ohejdad vana som sig bör.

Hot: Bra åsikter, skägg, tatueringar på halsen, dalmål eller norrländska, självdistans, stora näsor, lite ölmage, långa och smala killar med dålig hållning. Jag har en fantasi om att träffa en väldigt snäll, lång, skäggig och rosenkindad norrman. Han jobbar med fiske men kan tänka sig att flytta hit för min skull. Har du sett honom? Kontakta mig.

Not!: Rasister/nazister/antifeminister/borgare, självupptagenhet in absurdum, alla som på något sätt arbetar på tv4, friidrottare, hurtiga och käcka mänskor, techno, Björn Rosenström, självgodhet, uppblåsthet, Marcus Birro, Ulf Brunnberg, Lars von Trier.

Kommer alltid vara kär i  Will Smith, Rocky(seriefiguren) och MacGyver.

Min superhjältekraft är mitt luktsinne. Som ofta både en gåva och en förbannelse.

Gick med i en datingsite och det hela urartade till att bli en studie om kontaktbeteenden. Läs under kategorin jag nätdejtar.

Vill ni skicka beundrarbrev/kärleksbrev så kan ni maila på hatchetface[at]hotmail[dot]se. Är ni dessutom intresserade av att gå med i Dödsmördarfeminist unit är ni välkomna att kontakta mig. Haj haj!

Annonser